U bevindt zich op: Particulier.
Klik hier voor Zakelijk.

Demo

Zorg & Inkomen

Zorgverzekering

Een zorgverzekering is een verzekering tegen ziektekosten. Dat zijn de kosten van medicijnen, van bezoek aan de huisarts of aan een specialist in het ziekenhuis. Iedere inwoner van Nederland, met uitzondering van beroepsmilitairen en vrijwillige gemoedsbezwaarden, is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. De zorgverzekeraars zijn verplicht om iedere verzekerde te accepteren voor de basisverzekering.

Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering kan meestal als extra dekking worden meeverzekerd bij een auto- of motorverzekering. Bij een autoverzekering heet deze dekking dan ‘Ongevallen inzittenden’ en bij een motorverzekering ‘Ongevallen opzittende’. Ook buiten het verkeer kunt u te maken krijgen met een ongeval. Daarom kan deze verzekering ook als losstaande verzekering worden afgesloten.

De ongevallenverzekering kent een vaste uitkering voor de in- of opzittenden bij:
  • Overlijden
  • Blijvende invaliditeit

Uitvaartverzekering

Uw uitvaart is iets waar u niet elke dag bij stil staat. Toch is het belangrijk om van tijd tot tijd na te denken over uw uitvaart en uw persoonlijke wensen daarbij. U kunt vooraf uw persoonlijke wensen bespreken. Hiermee neemt u de emotionele en financiële zorg van uw nabestaanden uit handen.

De kosten van een uitvaart zijn hoog: ze bedragen al gauw € 7.500. Het is verstandig dit bedrag van uw spaargeld te reserveren. U kunt daarbij gebruik maken van een speciale fiscale vrijstelling voor spaargeld in box 3. Als u weinig spaargeld heeft, of uw spaargeld wilt reserveren voor meer dagelijkse uitgaven, kunt u gebruik maken van een uitvaartverzekering. Hiermee treft u direct een voorziening waarmee alle zaken rond uw uitvaart worden geregeld.

We helpen u graag verder!
24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Contact ons

t: 078-6741477

e: info@vaneikeren.nl

 

Bezoek ons

Raadhuisstraat 2

3299 AP Maasdam

 

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.30 uur.

Beloningsbeleid Van Eikeren Assurantien BV


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl